Z dobrego upieczesz najlepsze!

I miejsce dla chleba Marathon

 

 

Decyzją komisji konkursowej XXIII Ogólnopolskiego Sympozjum Diabetologicznego oraz XVII Ogólnopolskiego Forum Profilaktyki i Leczenia Otyłości chleb Martahon zdobył pierwsze miejsce w kategorii Produkt Spożywczy.

 

 

 

 


Przypominamy, że chleb Marathon to nie jedyny produkt, który zdobył to prestiżowe wyróżnienie.

W 2012 roku Chleb ProBody zdobył II miejsce we wskazanej kategorii, zaś w 2018 r. I miejsce przypadło w udziale Bułce IG.

Produkty powiązane z aktualnością

mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Zamknij komunikat.