Z dobrego upieczesz najlepsze!

Smaki Jesieni

CzekoBella z kremem karmelowym 

forma 40x60 cm

 

 

 

Wykonanie: 

Składniki ciasta połączyć i za pomocą płaskiego mieszadła wyrobić na wolnym biegu miksera. Gotowe ciasto rozsmarować na spód formy.

  • czas mieszania: 4 minuty

Składniki kremu połączyć i za pomocą gęstego mieszadła wyrobić na średnim biegu miksera. Za pomocą rekawa cukierniczego nanieść na ciasto krem w postaci kratki.

  • czas mieszania: 2 minuty 

Owoce obtoczyć w KOMPLET Saftbinder i ułożyć  na wierzch ciasta z kremem. Składniki połączyć i wyrobić do konsystencji kruszonki, rozsypać na wierzch owoców i wypiec.

  • temperatura pieczenia:190°C
  • czas pieczenia: 70 minut 

Ciasto czekoladowe

 
KOMPLET CzekoBella Soft 1.500 g
olej roślinny 750 g
jaja 750 g
mąka pszenna typ 550  150 g
  3.150 g
Krem Karmelowy:
KOMPLET Krem Karmelowy 530  g
mleko 2% 750 g
woda  750 g

 

2.030 g
Warstwa owocowa:
KOMPLET Saftbinder 20 g
porzeczki czerwone (mrożone) 250 g
porzeczki czarne (mrożone) 250 g 

 

 520 g

Kruszonka:

 
KOMPLET Ciasto Półkruche 500 g
olej roślinny  150 g
jaja 100 g
   750 g
łączna ilość: 6.450 g
mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Zamknij komunikat.