Z dobrego upieczesz najlepsze!

zapytaj

Chleb Pasterski 20

Dzięki starym tradycyjnym recepturom i metodom wypieku stosowanym przez górali oraz dzięki wykorzystaniu najnowszej technologii udało się połączyć wszystkie zalety tego pierwotnego krajobrazu. Czy to w formie chleba, czy też w formie bułki, specjał ten dzięki swojemu naturalnemu pierwotnemu smakowi to czysta przyjemność dla wszystkich smakoszy chleba.Więcej czasu, więcej świeżości, więcej aromatu górskiej łąki, po prostu Pasterski. Pieczywo tak naturalne, jak górskie łąki, o oryginalnym kształcie.

Naturalnie wartościowe składniki jogurtu z najlepszego mleka, tak świeży, jak przyniesiony wprost z górskiej łąki. Stanowi on bazę oryginalnego zaczynu pszennego oraz nadaje wyjątkowy smak i niezwykłą soczystość produktu Chleba Pasterskiego. Obok tych specjalnych składników na wyjatkowy charakter chleba wpływa tradycyjny, długi proces wyrobu i obróbki ciasta.

Zobacz jak można wyprodukować i sprzedać milion chlebów pasterskich 

Dwa miliony chleba Pasterskiego w Piekarni Szymonek

 

Zobacz film instruktażowy:

 

Opakowanie: 25 kg

Galeria zdjęć

  • Chleb Pasterski 20
  • Chleb Pasterski 20
  • Chleb Pasterski 20
  • Chleb Pasterski 20
  • Chleb Pasterski 20

Produkty z tej kategorii

Receptury powiązane z tym produktem

mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media

Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Zamknij komunikat.