Mieszanka do przygotowywania kremu Brulee
KOMPLET Krem Elba - 100% mieszanka do produkcji kremu o delikatnym śmietankowym smaku do użycia na zimno.
Krem Gourmet Royal - gotowa mieszanka do wyrobu lekkich kremów do przekładania ciast.
Krem na zimno w proszku. O smaku i kolorze ajerkoniaku. Do nadziewania pączków lub zapiekania.
Do wyrobu jasnych sosów, do zagęszczania pikantnych nadzień do ciast cebulowych, wypieków typu quiche, pizza, wypieków zakąskowych. Do pieczenia i zamrażania.
Mieszanka do sporządzania wyśmienitego kremu na zimno do wypełnień ciast deserowych i przekładanych, o wyrazistym smaku śmietankowym i bardzo stabilnej konsystencji po schłodzeniu.
Mieszanka błyskawiczna do przygotowania kremów, która może podlegać procesowi zamrażania
Wyśmienite kremowe wypełnienie do tart, ciast oraz ciast francuskich. Jako wypełnienie każdego rodzaju wypieków po upieczeniu. Krem nie może być poddawany procesowi pieczenia.
Krem typu bita śmietana. O dużej, objętości, puszystości i delikatnym waniliowym smaku. Nadaje się do łączenia ze stabilizatorami smakowymi, świeżymi owocami i alkoholem.