Z dobrego upieczesz najlepsze!

zapytaj

CRÈME BRÛLÉE

Mieszanka do przygotowania pysznego deseru „CRÈME BRÛLÉE” o waniliowym aromacie. Dzięki zastosowanym składnikom i opracowanej recepturze deser jest niezwykle łatwy w przygotowaniu. Każdorazowo uzyskujemy delikatną konsystencję o wyśmienitym smaku. Przygotowanie nie jest tak czasochłonne jak w przypadku tradycyjnej metody wytwarzania, wyeliminowany został etap zapiekania kremu. Dzięki zastosowanym składnikom wyeliminowano zagrożenia mikrobiologiczne.

 

 

Zalety

1.    Aksamitna, delikatna konsystencja;

2.    Wyśmienity waniliowy smak;

3.    Można go łączyć z innymi składnikami, duża różnorodność zastosowań – nie tylko w tradycyjnym wydaniu;

4.    Eliminacja możliwych zagrożeń mikrobiologicznych;

5.    Łatwa, szybka i powtarzalna technologia przygotowania;

 

Masa:  
KOMPLET CRÈME BRÛLÉE 
 170 g
Mleko 500 g
Śmietanka (min. 30%
500 g

Receptura podstawowa:

  1. Z KOMPLET Crème Brûlée, gotować przez ok. 1 minutę na małym ogniu.
  2. Wlać do ramekinów (miseczek do zapiekania) ok. 70-80 g i
    pozostawić na ok. 1 minutę.
  3. Podawać świeże, posypać cukrem i karmelizować przed samym momentem podania.

Zobacz także:

Opakowanie: 5 x 1kg

Receptury powiązane z tym produktem

mapa strony Projekt i wykonanie Omnibrand we współpracy z ROXX Media